Hír, sorozat, trailer
Szuperhősök egyesüljetek! - DC's Legends of Tomorrow előzetes
Hír, sorozat, trailer
Itt az Arrow és a Flash készítőinek újabb dobása!
Szépen elleszünk látva az elkövetkezendő szezonban is szuperhősös sorozatokkal. Nem sokkal azután, hogy láthattuk az ősszel debütáló Supergirl trailerét, megérkezett a DC’s Legends of Tomorrow előzetese is. A The Flash és Arrow spinoff-ja a két sorozat egyes karaktereit és néhány új arcot állít a középpontba, hogy egy minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel szálljanak szembe.

Ray Palmer, azaz The Atom, a halálból visszatérő Sara Lance - aki immáron White Canary -, Firestorm egyik fele, Dr. Martin Stein és az újonc Hawkgirl mellé érkezik két rosszfiú Captain Cold és Heatwave személyében. Egy Rip Hunter nevű időutazó vezetésével nekik kell összefogniuk Vandal Savage ellen, aki az egyik legrégibb főgonosznak számít a DC képregényekben.

Ahogy a trailerből kiderül, elég nagyszabású sorozattal próbálkoznak meg a készítők, amelynek első évadja 13 részes lesz. Annak ellenére, hogy az effektek néhol kifejezetten az Asylum filmremekjeit idézik, első ránézésre egy egészen szórakoztató darabnak ígérkezik a Legends of Tomorrow. A premier valamikor még idén esedékes.

DVD / Blu-ray filmek olcsón
Kritikák
Űrdongó
A Transformers-film, amire vártál - majdnem.
Alita: A harc angyala
A CGI-szem a lélek tükre.
Friss kritikák
Pókember: Idegenben (Spider-Man: Far from Home)
Európai vakáció.
Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül (Men in Black International)
Ezek a zsaruk tényleg sötétek!
Csernobil (Chernobyl)
A szovjet módszer gazdaságosabb.
Aladdin
Egy nem annyira új élmény...
Halloween H20 - Húsz évvel később (Halloween H20: 20 Years Later)
Vérszegény osztálytalálkozó.